Sommer ferien      2007

Vibæk i Esbjærg       Flerbilder her

   

Luxus i 3 etager
- nær Ebeltoft Vig


429 m
2 træhus i 3 etager beliggende på 1000 m2 naturgrund.
Huset er opført i 2005.
45 m
2 stue, 30 m2 spisestue, køkken med el-komfur, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser (110 L).
10 soverum: (1D)+(1D)+(1D)+(1D)+(1D)+(1D)+(1D)+(1D)+(1D)+(1D) hems(1DM)+(1DM).
4xWC, 4xbruser, vaskemaskine, tørretumbler, elvarme, olievarme, 2xterrasse, grill, 24 m2
,swimmingpool, vandrutschebane, spabad, sauna, solarium, brændeovn, farve-TV, stereoanlæg og CD, parabol med tyske kanaler, DVD, barneseng, barnestol, gynge, sandkasse, fodboldspil, airhockey, kondicykel, mini-stepper, billard, bordtennis og dart, vandforbrug pr. m3 40 kr.

Nær den charmerende lille by Ebeltoft på det naturskønne Mols ligger dette fantastiske, særdeles rummelige 3-etages feriehus, som er opført i 2005. Huset indeholder bl.a. 10 dejlige, velindrettede soverum, en stor, hyggelig stue med smagfuld indretning og brændeovn, der skaber den rette hyggelige stemning, og en imponerende poolafdeling med swimmingpool, vandrutschebane og stort spabad, sauna og solarium.
I dette feriehus er der ingen undskyldning for ikke at få rørt alle muskler, når der skal kæmpes om sejren ved bordtennisbordet, i airhockey eller fodboldspil eller for den sags skyld ved dartskiven eller det flotte poolbord. Man kan også forbedre formen i husets motionsredskaber, inden man henslænger sig i en liggestol på én af husets to terrasser. Her kan man så ligge og nyde tilværelsen og den smukke natur, mens børnene muntrer sig med gynger, sandkasse og fodboldmål.
Et oplagt udflugtsmål på disse kanter er en tur til Ebeltoft, som kan prale af at have verdens mindste rådhus, ligesom man her også kan opleve Fregatten Jylland, smalle brolagte gader omgivet af stemningsfulde gamle huse, spændende specialbutikker og gode restauranter.
Feriehuset er samtidig det perfekte udgangspunkt for udflugter til Østjyllands mange kendte attraktioner, bl.a. Djurs Sommerland, Kattegatcentret og Jyllands "hovedstad" Århus. Desuden byder den smukke natur på masser af aktivitetsmuligheder som f.eks. vandre- og cykelture i Mols Bjerge, der er et stort naturfredet området med små søer, istidslandskaber, en sjælden fauna og betagende udsigter over Ebeltoft Vig og Kalø Vig.